Doel 2015: VU medisch Centrum

Doel 2015: VU medisch Centrum

Gezondheid is kostbaar. De diagnose kanker heeft altijd een enorme impact op het leven van de patiënt en zijn/haar omgeving. Dat merken wij iedere dag.

Vroeg opsporen van kanker verhoogt de kans op genezing. Onze medisch specialisten en onderzoekers werken intensief samen en beschikken over de nieuwste onderzoekstechnieken. Bijv. om erfelijke vormen van borstkanker te ontdekken of tests te ontwikkelen waarmee we baarmoederhalskanker, darmkanker of longkanker in een vroeg stadium kunnen aantonen.

Iedere patiënt is uniek en elke tumor heeft andere biologische eigenschappen. We passen precies díe behandeling toe die het beste bij de patiënt past. Wij werken dagelijks aan de verbetering van scans, preciezere bestraling, verfijning van chirurgische ingrepen en gerichtere medicijnen.

Voor, tijdens en na de behandeling besteedt VUmc CCA veel aandacht aan de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Onderzoek richt zich bijvoorbeeld op voeding en het belang van bewegen tijdens de behandeling van kanker. We reiken patiënten direct ideeën en middelen aan om het dagelijks leven zo goed mogelijk door te komen.

VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) is het centrum voor onderzoek naar en behandeling van kanker. Professionals bundelen hun kennis en kunde om mensen met kanker langer te laten leven en zo veel mogelijk te genezen. Door mensen volgens de nieuwste inzichten te behandelen, door grensverleggend onderzoek uit te voeren én nieuwe behandelingen te ontwikkelen.

Bezoek HIER de website van het VUmc CCA

Direct naar

Inschrijven Doneer nu Veelgestelde vragen
ANBI

Team Vaillant tijdens Alpentocht

Top 5 deelnemers

1
Jos Zandee
€ 3.095,00
2
Ben van Spaandonk
€ 1.535,00
3
Rene Verheul
€ 1.151,00
4
Erik Oudemans
€ 1.120,00
5
Bert Varwijk
€ 1.005,00
Overzicht donaties >>

Donatiestand

27.520,92
€ 250.000
 

Onze sponsors