Beleef in 2018 ook jouw Alpentocht!

Beleef in 2018 ook jouw Alpentocht!
In 2018 organiseert Cliniclowns speciaal voor jou de Alpentocht. In 5 jaar zijn er inmiddels meer dan 1.400 helden naar de top gegaan. Ben jij straks een van hen?

In het weekend van 22 september zullen we met z’n allen de berg trotseren in de prachtige omgeving van de Mont Ventoux. Je kunt de berg op fietsen, wandelen of hardlopen afhankelijk van waar de grootste uitdaging ligt voor jou! Met een groep deelnemers die allemaal hetzelfde doel willen bereiken en dezelfde ambitie hebben, verzetten we samen bergen. Het wordt een zware tocht maar uiteindelijk zullen we allemaal met trots naar beneden kijken. 

Voordat we echter de berg op gaan is er natuurlijk nog een uitdaging die voorafgaand aan het evenement al gevonden wordt. We vragen elke deelnemer een startbedrag van 250 euro op te halen. Omdat het vinden van sponsoren niet altijd makkelijk is, hebben we een aantal tips voor je en kunnen we ondersteunen waar nodig. 

We doen het uiteindelijk allemaal voor de zieke en gehandicapte kinderen die ons nodig hebben. We strijden voor hen waar zij dat al hard genoeg voor zichzelf moeten doen. Dat betekent dat we van jou verwachten dat ook jij je best zult doen om een zo mooi mogelijk bedrag op de teller te krijgen, zodat we met z’n allen straks een verschil kunnen maken. 

Hoe mooi is het als we straks wandelend, hardlopend of met de fiets, te voet, als supporter of als thuisblijvende sponsor die berg samen verzetten. Met een traan en met een lach zullen we de top bereiken. Dat wil je toch niet missen?

Klaar om in te schrijven? Klik hier! Nog niet overtuigd? Bekijk de filmpjes van afgelopen jaar!

Direct naar

Inschrijven Doneer nu Veelgestelde vragen
ANBI

Verbeelding doet wonderen

Top 5 deelnemers

1
Jan Weterings
€ 4.186,00
2
Dirk van Oord
€ 4.166,00
3
Peter van Helvoort
€ 4.166,00
4
Jos Zandee
€ 3.120,00
5
Sabine Heesters
€ 1.971,54
Overzicht donaties >>

Donatiestand

74.711,20
€ 250.000
 

Onze sponsors