Goede doel: Ziekenhuis Gelderse Vallei

Goede doel: Ziekenhuis Gelderse Vallei

Een kindgerichte behandelkamerDe behandeling van kinderen met kanker vereist speciale behandelkamers, qua techniek en faciliteiten maar ook qua sfeer. Een behandeling in het ziekenhuis brengt voor kinderen en hun ouders vele gevoelens met zich mee. Onzekerheid, spanning en angst zijn daar enkele voorbeelden van. Een veilige, rustgevende ingerichte ruimte draagt bij aan het omzetten van deze gevoelens naar een meer positieve beleving.

Een comfortabel ingerichte kamer draagt bij aan het gevoel van huiselijkheid en welkom zijn. Wanneer dit het geval is zullen zowel kinderen als ouders zich beter kunnen ontspannen en is er meer ruimte voor een ontwikkelingsgerichte aanpak.

Voor deze speciaal ingerichte behandelkamer zijn financiële middelen nodig. Fantastisch als dit gerealiseerd wordt. Samen zijn we sterk, uw bijdrage helpt ons met ons uitdagende werk!

AchtergrondinformatieZiekenhuis Gelderse Vallei heeft een specialistisch team dat zich bezig houdt met de behandeling van kinderen met kanker. Dit team bestaat uit gespecialiseerde kinderartsen en kinderverpleegkundigen, pedagogisch medewerkers, fysiotherapeuten, diëtisten, kinderpsychologen en maatschappelijk werkers.

Vanaf 2000 is Ziekenhuis Gelderse Vallei betrokken bij kinderoncologische zorg. Deze zorg doen wij in samenwerking met academische ziekenhuizen en vanaf de opening, ook met het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Ziekenhuis Gelderse Vallei is één van de officiële zogenaamde Shared Care Centra voor de kinderoncologie in Nederland.

Dit betekent dat ons ziekenhuis medebehandelaar is en nauw samenwerkt met het Prinses Maxima Centrum. Deze zorg noemen wij Shared Care. In Nederland zijn er 15 Shared Care ziekenhuizen. Hierdoor kan een deel van de behandeling voor de patiënt dichter bij huis plaatsvinden. Met deze vernieuwde samenwerking krijgt Ziekenhuis Gelderse Vallei meer kinderen met een oncologische aandoening.

Direct naar

Voorinschrijving 2019 Doneer nu Veelgestelde vragen
ANBI

Verbeelding doet wonderen

Top 10 deelnemers

1
Jan Weterings
€ 4.186,00
2
Dirk van Oord
€ 4.166,00
3
Peter van Helvoort
€ 4.166,00
4
Jos Zandee
€ 3.120,00
5
Henk van Liempd
€ 2.136,40
6
Sabine Heesters
€ 2.033,79
7
Max Hennink
€ 1.925,00
8
Erik Oudemans
€ 1.620,00
9
Jochem Langenhuijzen
€ 1.558,00
10
Ben van Spaandonk
€ 1.535,00
Top 50 deelnemers >>

Donatiestand

95.875,00
€ 250.000
 
Overzicht donaties >>

Onze sponsors