Ga met CliniClowns mee naar de top van de Mont Ventoux

Ga met CliniClowns mee naar de top van de Mont Ventoux


Op 22 september 2018 organiseert CliniClowns speciaal voor jou Alpentocht. In 5 jaar zijn er inmiddels meer dan 1.100 helden lachend naar de top gegaan. Ben jij straks een van hen?

In het weekend van 22 september 2018 zullen we met z'n allen de berg trotseren in de prachtige omgeving van de Mont Ventoux. Je kunt de berg op fietsen, wandelen of hardlopen afhankelijk van waar de grootste uitdaging ligt voor jou! Met een groep deelnemers die allemaal hetzelfde doel willen bereiken en dezelfde ambitie hebben verzetten we samen bergen. Het wordt een zware tocht maar uiteindelijk zullen we allemaal met trots naar beneden kijken.

Keesjan Coenraad, vader van Bjorn: "In de  
 emotionele rollercoaster zorgden de CliniClowns
 voor lichtpuntjes."

 Lees hier het hele verhaal van Bjorn.

 


Wil je in 2019 ook de uitdaging met ons aangaan? De voorinschrijving is al geopend. Na de beklimming van de Mont Ventoux op 22 september 2018 gaan wij bekend maken welke berg we in 2019 gaan beklimmen. Wil je hier geen informatie over missen? Schrijf je dan alvast vrijblijvend in voor 2019. 

Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk hieronder de aftermovie van de beklimming van de Rettenbachgletscher in Oostenrijk in 2017. Nog vragen? Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 033-330 29 88 of info@alpentocht.nl

Direct naar

Voorinschrijving 2019
ANBI