Ga met CliniClowns mee naar de top van de Mont Ventoux

Ga met CliniClowns mee naar de top van de Mont Ventoux


Op 22 september 2018 organiseert CliniClowns speciaal voor jou Alpentocht. In 5 jaar zijn er inmiddels meer dan 1.100 helden lachend naar de top gegaan. Ben jij straks een van hen?

In het weekend van 22 september 2018 zullen we met z'n allen de berg trotseren in de prachtige omgeving van de Mont Ventoux. Je kunt de berg op fietsen, wandelen of hardlopen afhankelijk van waar de grootste uitdaging ligt voor jou! Met een groep deelnemers die allemaal hetzelfde doel willen bereiken en dezelfde ambitie hebben verzetten we samen bergen. Het wordt een zware tocht maar uiteindelijk zullen we allemaal met trots naar beneden kijken.

Keesjan Coenraad, vader van Bjorn: "In de  
 emotionele rollercoaster zorgden de CliniClowns
 voor lichtpuntjes."

 Lees hier het hele verhaal van Bjorn.

 


De inschrijving voor Alpentocht kost 275 euro en daarvoor krijg je onder andere het Alpentocht wielertenue en 4 overnachtingen in een van de Alpentocht stacaravans. We vragen elke deelnemer minimaal 250 euro op te halen voor de CliniClowns. Het vinden van sponsoren is niet altijd makkelijk, we hebben daarom na inschrijving genoeg tips voor jullie om het zo makkelijk mogelijk te maken. 
Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk hieronder de aftermovie van de beklimming van de Rettenbachgletscher in Oostenrijk van afgelopen jaar. Nog vragen? Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 033-330 29 88 of info@alpentocht.nl

Direct naar

Inschrijven
ANBI