Privacystatement

Privacystatement
Hieronder kunt u meer lezen hoe wij omgaan met uw gegevens.

Alpentocht onderschrijft het belang van de privacy van haar donateurs, vrijwilligers, deelnemers, prospects en bezoekers van de website. Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Alpentocht houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. De Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is:

Stichting CliniClowns Nederland
Postbus 1565
3800 BN Amersfoort

In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College Bescherming Persoonsgegevens gevestigd te Den Haag.

Naast de naleving van de Wet Bescherming Persoonsgegevens, heeft Alpentocht zich via stichting CliniClowns Nederland gecommitteerd aan de gedragscodes van de Vereniging Fondsenwervende Instellingen (VFI), het CBF-keur voor goede doelen en de branchevereniging voor Dialoog Marketing (DDMA).

In het kader van de dienstverlening, wanneer u doneert, inschrijft of anderszins contact heeft met Alpentocht of Stichting CliniClowns Nederland, legt Stichting CliniClowns Nederland gegevens vast. Stichting CliniClowns Nederland gebruikt deze gegevens om haar statutaire taken en haar overige dienstverlening uit te voeren. Bovendien worden de gegevens van donateurs gebruikt om hen te informeren over diverse activiteiten, projecten en producten van Stichting CliniClowns Nederland en om fondsen te werven.

Voor de uitvoer van eigen (fondsenwervende) activiteiten, maakt Alpentocht gebruik van zorgvuldig geselecteerde leveranciers (databewerkers). Gegevens worden door Alpentocht of Stichting CliniClowns Nederland nooit aan derden verstrekt voor commerciële doeleinden.

Indien u geen prijs stelt op deze informatie kunt u dit aangeven door een brief of e-mail te sturen naar:

Stichting CliniClowns Nederland
Postbus 1565
3800 BN Amersfoort

Clickgedrag
Op de website van Stichting CliniClowns Nederland worden algemene bezoekgegevens, zonder deze bezoekers te identificeren, bijgehouden. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Stichting CliniClowns Nederland haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Stichting CliniClowns Nederland en andere websites
Op de site van Alpentocht treft u een aantal links aan naar andere websites. Alpentocht draagt geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacy-statement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

E-mail
Indien u als donateur, vrijwilliger, actievoerder, prospect of als bezoeker van de website uw e-mailadres aan Alpentocht heeft verstrekt, kunt u per e-mail op de hoogte gehouden van diverse activiteiten, projecten en producten van Alpentocht. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor e-mails via de afmeldlink in de toegezonden e-mail.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid, dan kunt u deze richten aan:

Stichting CliniClowns Nederland
Postbus 1565
3800 BN Amersfoort
info@cliniclowns.nl

Wijzigingen
Stichting CliniClowns Nederland behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy-statement. Check daarom regelmatig dit privacy-statement voor het privacybeleid van Alpentocht.

Direct naar

Inschrijven Doneer nu Veelgestelde vragen
ANBI

Alpentocht Aftermovie 2018

Top 10 deelnemers

1
Matthieu Verlinde
€ 5.542,32
2
Ben Barendse
€ 5.542,32
3
Martijn Moen
€ 5.429,16
4
Walter Stougie
€ 1.763,50
5
Ton Eijkelenboom
€ 1.150,00
6
Martijn van de Kasteel
€ 1.115,00
7
Gert Takens
€ 792,00
8
Ronald Nijhuis
€ 673,31
9
Daniel Dieguez
€ 626,00
10
Vincent Verburg
€ 620,00
Top 50 deelnemers >>

Donatiestand

43.364,98
€ 350.000
 
Overzicht donaties >>

Onze sponsors