Meehelpen als vrijwilliger

Meehelpen als vrijwilliger
Wil je niet alleen de deelnemers gaan supporten, maar ook echt meehelpen aan het evenement in Frankrijk? We kunnen je hulp goed gebruiken.

Alpentocht 2018 was weer een groot succes! Dit hadden we nooit kunnen bereiken zonder de inzet van een gedreven vrijwilligersteam. In 2019 gaat Alpentocht naar de top van de Col du Galibier en ook deze keer hebben we weer een enthousiast vrijwilligersteam nodig.Welke taken heb je als vrijwilliger:
  • Bemannen incheckbalie/informatiebalie 
  • Bemannen en inrichten van de start-, finish- en rustpunten 
  • EHBO - Communicatie (social media) 
  • Opbouwen/afbreken/inrichten ruimtes
  • Verkeersregelaars
  • Vervoerders (rijbewijs B en C) 
  • Motards 
  • Bedienen bar 

Wat regelen wij voor je?
In de periode van 4 t/m 8 september verblijf je in een appartement in het mooie dorp Valloire, de periode is afhankelijk van je taak en beschikbaarheid. Een appartement bestaat uit meerdere slaapkamers die worden verdeeld, waarbij voorkeur kan worden aangegeven onder voorbehoud van beschikbaarheid en indeling. Daarnaast wordt er ook lunch en avondeten aangeboden. Hierbij wordt er wel rekening gehouden met het aantal dagen dat je meehelpt. Tijdens de beklimming op 7 september zullen er voor alle vrijwilligers lunchpakketten worden geregeld inclusief een heerlijke BBQ.

Wat regel jij?
Als vrijwilliger moet je beschikbaar kunnen zijn in de periode 4 t/m 8 september, afhankelijk van sommige taken worden vrijwilligers eerder ingezet. Iedereen is verantwoordelijk voor eigen vervoer. Er gaan wel een paar auto’s vanuit Amersfoort richting Frankrijk, waarbij we altijd mensen met elkaar in contact kunnen brengen om er samen heen te reizen. Ook is iedereen verplicht om reisverzekering af te sluiten. Als vrijwilliger krijg je minimaal 1 polo T-shirt, afhankelijk van je taken tijdens Alpentocht kan het meer zijn.

Wil je meehelpen als vrijwilliger meld je dan nu aan via vrijwilligers@cliniclowns.nl
Bij elke aanmelding wordt er een intakeformulier gestuurd, waarbij je kan aangeven op welke dagen je beschikbaar bent en wat je voorkeuren zijn voor werkzaamheden, zodat wij jou kunnen indelen bij wat het beste bij je past.

Direct naar

Inschrijven Doneer nu Veelgestelde vragen
ANBI
Deelnemersreglement

Deelnemersreglement

Lees hier het reglement voor de deelnemers en supporters van Alpentocht.

Alpentocht Aftermovie 2018

Top 10 deelnemers

1
Martijn Moen
€ 2.197,77
2
Jaap Roeleveld
€ 275,00
3
Martijn van de Kasteel
€ 217,00
4
Dennie van der Sanden
€ 100,00
5
Steffen Zantingh
€ 85,00
6
Piet Van der Sanden
€ 70,00
7
Ivo Bergwerff
€ 30,00
8
Annette Vonk
€ 20,00
9
Ellis van der Zee
€ 10,00
10
Dennis van den Pol
€ 10,00
Top 50 deelnemers >>

Donatiestand

3.019,78
€ 350.000
 
Overzicht donaties >>

Onze sponsors