https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/18314/Schermafbeelding-2020-03-02-om-15.33.40-1170x641_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.png

Update corona

Deze pagina wordt altijd bijgewerkt met de meest actuele informatie.

Update 20 maart 2020

We kunnen ons voorstellen dat er naar aanleiding van het Coronavirus wellicht vragen zijn betreffende de komende editie van de Alpentocht. We houden net als iedereen de berichtgeving rondom het virus nauwlettend in de gaten. De gezondheid van de deelnemers, supporters en partners staat daarbij natuurlijk voorop.

Aangezien de Alpentocht pas in september plaatsvindt, vinden we het nu wat vroeg om conclusies te trekken over de gevolgen van het virus op ons event. De maatregelen die tot op heden zijn genomen vanuit onze regering gelden tot 6 april en daarna wordt de situatie opnieuw bekeken.

Ondertussen blijven wij waar mogelijk druk bezig met de voorbereidingen van dit fantastische evenement, om er ook dit jaar weer een onvergetelijke paar dagen van te maken. Wij hebben de uiterste inschrijfdatum verlengd van 1 mei naar 1 juni aanstaande, om zo toekomstige deelnemers die momenteel twijfelen wat extra ruimte te geven.

Zodra er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen die van invloed zijn op de komende editie van de Alpentocht, zullen we jullie hier uiteraard over informeren. Blijf in de tussentijd onze social media kanalen volgen, hierop delen we tips over hoe je in deze tijd toch fit en in training kan blijven voor de tocht.

Zorg goed voor jezelf en voor je omgeving! En mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Sportieve groet,

Team Alpentocht

×
../img/beeld/site/footer2.jpg