https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/26795/webheaders-2560-breed4_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.jpg

Alpentocht NL Editie

In verband met het coronavirus gaat de Alpentocht dit jaar niet door in Val Thorens. Maar als wij niet naar de berg kunnen, dan halen we de berg toch gewoon naar Nederland?! We organiseren een sportief alternatief in eigen land: de Alpentocht NL Editie.

Iedereen kan meedoen!

De uitdaging is simpel: maak tussen 29 augustus en 5 september zoveel mogelijk hoogtemeters en haal zoveel mogelijk geld op voor CliniClowns. Dat kun je op één dag doen maar je kan het ook verspreiden over meerdere dagen. Hardlopend, fietsend of wandelend, dat bepaal je helemaal zelf. Iedereen kan dus meedoen!

Haal geld op voor CliniClowns

Om mee te kunnen doen aan de NL Editie vragen we je om een startdonatie van €18,50. Dat geeft je donatieteller meteen een boost. Het is natuurlijk aan jou hoeveel sponsorgeld je uiteindelijk ophaalt voor CliniClowns, maar we hopen natuurlijk dat je je streefbedrag hoog inzet.

Hoogtemeters

Naast een sportieve uitdaging, vraagt de NL Editie om een flinke dosis creativiteit. Want waar maak jij je hoogtemeters in het platte Nederland? Je kiest zelf (of met je team) je beklimmingen. Je kunt kiezen voor bestaande heuvels, dijkjes of colletjes, maar je kunt natuurlijk ook je Tacx op klimstand zetten, 100 keer je trap op lopen of 10 keer de Domtoren beklimmen. Vind hier tips voor beklimmingen.

Hoe meet je je hoogtemeters?

Er zijn verschillende apps waarmee je je hoogtemeters kunt meten. Denk bijvoorbeeld aan Strava of Runkeeper. Hier vind je een lijst met de handigste apps. Uiteraard kun je ook handmatig hoogtemeters tellen. Als je bijvoorbeeld 10 keer een dijk van 5 meter oploopt dan kun je al 50 meter noteren!

Je bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden en invoeren van je hoogtemeters. Dit kan van 29 augustus tot en met 5 september op je persoonlijke sponsorpagina. Volledig op basis van vertrouwen. We gaan er namelijk vanuit dat iedereen zijn prestaties naar eer en geweten invult.

In het kort

NL Editie 2020

NL EDITIE 2020
https://www.alpentocht.nl/files/icons/reisbescheiden.svg

Wandelen, fietsen, hardlopen

https://www.alpentocht.nl/files/icons/donatie.svg

Haal geld op voor CliniClowns

https://www.alpentocht.nl/files/icons/thuisfront.svg

Van 29 augustus t/m 5 september

https://www.alpentocht.nl/files/icons/route.svg

Bepaal zelf het aantal hoogtemeters

https://www.alpentocht.nl/files/icons/streefbedrag.svg

Wees creatief in het vinden van hoogtemeters

https://www.alpentocht.nl/files/icons/team.svg

Doe individueel mee of als team

https://www.alpentocht.nl/files/visuals/alpentocht-beeldmerk.svg

Vragen?

  • Wie kunnen er meedoen aan de Alpentocht NL Editie?
  • Wat als ik het aantal opgegeven hoogtemeters niet haal?
  • Is er een verplicht aantal hoogtemeters dat ik moet maken?
  • Is de Alpentocht NL Editie coronaproof?
  • Betaal ik inschrijfgeld voor de Alpentocht NL Editie?
×
../img/beeld/site/footer2.jpg