https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/26794/webheaders-2560-breed3_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.jpg

Maak hoogtemeters als team

Iedereen kan meedoen aan de NL Editie! Je bepaalt namelijk zelf hoe en hoeveel hoogtemeters je maakt. Daag dus al je vrienden, familie en collega’s uit om samen hoogtemeters te maken. Samen fietsen, rennen of wandelen jullie dan zoveel mogelijk geld bij elkaar voor CliniClowns.

Meedoen als team

Ga samen de uitdaging aan en verzamel zoveel mogelijk hoogtemeters. Bepaal binnen je team wie de teamcaptain is. De teamcaptain schrijft zichzelf als eerste in. Hierna kan hij of zij kiezen voor ‘deelname als team’ en een teamnaam opgeven. Vervolgens kan de teamcaptain alle andere teamleden uitnodigen.

Alle teamleden ontvangen een e-mail met de uitnodiging om als team mee te doen aan de Alpentocht NL Editie. Jullie hebben tot 19 augustus 2020 de tijd om het team compleet te maken.

De teamcaptain bepaalt ook de manier van betaling van de startdonatie. Deze donatie kan iedereen individueel doen of samen via één verzamelfactuur.

Let op: Zodra de startdonatie is voldaan, is jullie inschrijving definitief en vanaf dat moment kunnen jullie op jullie sponsorpagina donaties ophalen.

https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/26797/webheaders-2560-breed6_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.jpg

Zo werkt het

Stap 1

https://www.alpentocht.nl/files/icons/user-stamp.svg

Schrijf je in

Stap 2

https://www.alpentocht.nl/files/icons/team-stamp.svg

Teamdeelname kiezen

Stap 3

https://www.alpentocht.nl/files/icons/check-icon-cc.png

Teamleden uitnodigen

Meedoen als bedrijf

Laat de wereld zien dat jouw bedrijf actief, gezond, en maatschappelijk bewust is én met elkaar een geweldig team vormt! Door samen de uitdaging aan te gaan worden collega’s pas een echt team. Door samen hoogtemeters te maken voor CliniClowns, bouw je een unieke band met elkaar op. Juist in deze gekke tijd. Gebruik bijvoorbeeld de trap op kantoor of maak er een estafette van aangezien je misschien toch allemaal op afstand zit.

https://www.alpentocht.nl/files/visuals/alpentocht-beeldmerk.svg

VRAGEN?

  • Wanneer is mijn inschrijving voor de Alpentocht NL Editie definitief?
  • Betaal ik inschrijfgeld voor de Alpentocht NL Editie?
  • Kan ik de kosten van teamdeelname in een keer betalen?
  • Tot wanneer is inschrijven mogelijk voor de Alpentocht NL Editie in 2020?
  • Is de Alpentocht NL Editie coronaproof?
×
../img/beeld/site/footer2.jpg