https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/21547/FV20171004CC049_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.jpg

Bergen verzetten voor CliniClowns

Wil jij op een sportieve, leuke en eenvoudige manier geld ophalen voor CliniClowns? Doe dan van 29 augustus t/m 5 september mee met de Alpentocht NL Editie. CliniClowns ontvangt geen subsidie en heeft jouw steun dus hard nodig. Met de opbrengst van de Alpentocht NL Editie kunnen de CliniClowns afleiding en plezier brengen aan nog meer kinderen met een ziekte of beperking en aan mensen met dementie. Iets wat in deze bijzondere tijd extra hard nodig is.

IEDEREEN KAN MEEDOEN!

De uitdaging is simpel: maak tussen 29 augustus en 5 september zoveel mogelijk hoogtemeters en haal zoveel mogelijk geld op voor CliniClowns. Dat kun je op één dag doen maar je kan het ook verspreiden over meerdere dagen in die periode. Hardlopend, fietsend of wandelend, dat bepaal je helemaal zelf. Iedereen kan dus meedoen! Daag dus ook je vrienden, familie en collega’s uit om hoogtemeters te maken. Samen fietsen, rennen of wandelen jullie dan zoveel mogelijk geld bij elkaar voor CliniClowns.

HOOGTEMETERS

Waar maak jij je hoogtemeters in het platte Nederland? Je kunt kiezen voor bestaande heuvels of dijken maar je kunt natuurlijk ook de loopband in de sportschool op klimstand zetten, 100 keer de trap op lopen of 10 keer de Domtoren beklimmen. Of wat dacht je van het klimrek in de speeltuin? Vind hier tips om heel eenvoudig hoogtemeters te kunnen maken.

HOE MEET JE JE HOOGTEMETERS?

Er zijn verschillende apps waarmee je je hoogtemeters kunt meten. Denk bijvoorbeeld aan Strava of Runkeeper. Hier vind je een lijst met handige apps. Uiteraard kun je ook handmatig hoogtemeters tellen. Als je bijvoorbeeld 10 keer een dijk van 5 meter oploopt dan kun je al 50 meter noteren! Je bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden en invoeren van je hoogtemeters. Dit kan van 29 augustus tot en met 5 september op je persoonlijke sponsorpagina.

DOE JIJ OOK MEE?

Om mee te kunnen doen aan de NL Editie vragen we je om een startdonatie van €18,50. Dat geeft je donatieteller meteen een boost. Het is helemaal aan jou hoeveel sponsorgeld je uiteindelijk ophaalt voor CliniClowns, maar we hopen natuurlijk dat je je streefbedrag hoog inzet. Bekijk hier wat handige tips om je streefbedrag te behalen. Samen kunnen we ook in Nederland bergen verzetten voor CliniClowns.

https://www.alpentocht.nl/files/visuals/alpentocht-beeldmerk.svg

Vragen?

×
../img/beeld/site/footer2.jpg