https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/27273/IMG_4416_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.jpg

Voorbeeldberichten en beeldmateriaal

Je bent misschien al lekker bezig met het ophalen van jouw donaties voor CliniClowns. Om je hierbij te helpen hebben we een aantal kant-en-klare berichten voor je gemaakt om door te sturen naar je vrienden, familie, collega’s en contacten. Hoe persoonlijker je het maakt, hoe krachtiger!

Social media bericht

Ik doe mee aan de Alpentocht NL Editie en ga hoogtemeters maken voor CliniClowns. Zo help ik CliniClowns nog meer zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie afleiding en plezier te brengen. Sponsor je mij? Doe dit vandaag nog! Alvast heel erg bedankt.

E-mailhandtekening

Ik doe mee aan de Alpentocht NL Editie en ga hoogtemeters maken voor CliniClowns. Sponsor je mij? Doe dit vandaag nog! Alvast heel erg bedankt.

Youtube button

De makkelijkste manier om filmpjes van de Alpentocht/CliniClowns te delen, is door gebruik te maken van ons kanaal op YouTube waar je de url’s van de filmpjes eenvoudig kunt kopiëren, delen en gebruiken in jouw berichten.

Webimage D8 FFF22 B ACA7 4966 B923940387 A919 D2

Maak je boodschap extra krachtig met onze social media afbeeldingen. Deze kun je gebruiken deze om op te roepen tot donaties of mensen te bedanken. Rechtenvrij beeldmateriaal (promo’s) kun je downloaden via deze link.

×
../img/beeld/site/footer2.jpg