https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/18314/Schermafbeelding-2020-03-02-om-15.33.40-1170x641_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.png

Alpentocht NL Editie

Vanwege het coronavirus gaat de Alpentocht in Val Thorens dit jaar helaas niet door. We verschuiven het evenement naar september 2021. Je inschrijving blijft geldig. Om je dit jaar toch een sportieve uitdaging te bieden, zorgen we in september voor een coronaproof alternatief dichtbij huis.

Alpentocht NL Editie
Om ervoor te zorgen dat je training niet voor niets is geweest, organiseren we dit jaar de Alpentocht NL Editie! De uitdaging? Simpel: maak tussen 2 en 5 september zoveel mogelijk hoogtemeters in Nederland. Fietsend, wandelend of hardlopend. Een sportieve én creatieve uitdaging dus. Ondertussen kun je CliniClowns steunen door je te laten sponsoren.

Hoogtemeters
Nederland kent stiekem behoorlijk wat heuvels, colletjes, bruggen en dijken. Alle routes zijn toegestaan. Verzamel met behulp van Strava, Runkeeper of een andere app toch de hoogtemeters van Val Thorens. Zou je starten in Moutiers, dan heb je 1944 hoogtemeters te gaan. Een mooi streven, maar minder mag natuurlijk ook!

Inschrijven vanaf 1 juli
Inschrijven voor de Alpentocht NL Editie kan per 1 juli. Vanaf dat moment helpen we je actief met routes en ideeën om die hoogtemeters te verzamelen. Dit jaar kan iedereen in Nederland meedoen aan de Alpentocht. Daag dus vooral al je sportieve vrienden en collega’s uit om ook mee te doen! Natuurlijk op een corona proof manier. Zodra de inschrijving start op 1 juli, volgt meer informatie over het programma.

https://www.alpentocht.nl/files/visuals/alpentocht-beeldmerk.svg

Vragen?

×
../img/beeld/site/footer2.jpg