https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/37492/Alpentocht-Een-sportieve-uitdaging_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.jpg

Een sportieve uitdaging voor het goede doel

Ben je in deze tijd toe aan een sportieve uitdaging en wil je je ook graag inzetten voor een goed doel? Doe dan mee aan de Alpentocht in Val Thorens.

Een sportieve uitdaging om naar uit te kijken

Val Thorens staat bekend om zijn uitdagende beklimmingen en spannende afdalingen. Daag jezelf of elkaar uit en doe mee! Als deelnemer kun je fietsen, wandelen of hardlopen naar de top op 2.300 meter. Hierbij heb je twee verschillende afstanden: 17 km of 37 km. Of je nou fietsend, wandelend of hardlopend naar de top gaat, je levert in ieder geval een topprestatie. Kies de uitdaging die het beste bij jou past.

Op deze route kom je maar liefst 22 haarspeldbochten tegen en kun je genieten van een uitzicht over een prachtig Alpengebied. Je kan individueel meedoen, maar ook samen met je collega’s, vrienden of familie als team. Verzet samen bergen en kom in actie voor CliniClowns.

Samen sporten voor CliniClowns

Sportieve uitdaging voor een goed doel

Martijn (41) is eerder marathons gelopen en was op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging. Toen kwam hij de Alpentocht tegen. Het was voor hem extra speciaal om mee te doen, omdat hij gezelschap kreeg van zijn eigen vader: “Hij deed ook mee, maar dan wandelend. Hoe bijzonder is het om dat met je vader te doen!?” Ook in 2021 is Martijn van plan om zich in te zetten voor het goede doel. Dan wil hij de top in Val Thorens beklimmen.

‘’Ik doe mee voor de supermooie uitdaging en voor het mooie doel CliniClowns.’’

Garantie

Gaat de Alpentocht in 2021 niet door vanwege COVID-19? Dan wordt jouw deelname én sponsorgeld verplaatst naar de volgende editie. En mocht je dit niet willen dan kun je voor 1 juni schriftelijk annuleren en krijg je je inschrijfgeld (excl. kosten kleding) van ons terug. Zo loop jij geen enkel risico!

Ga jij deze sportieve uitdaging aan?

Ben jij er ook bij als op 4 september het startschot klinkt voor de Alpentocht? Lees alles over je deelname en het programma in onzeinformatiebrochure en bekijk bovenstaande promo om alvast in de stemming te komen. We hebben maar een beperkt aantal startbewijzen te vergeven, dus mis het niet en schrijf je snel in.
https://www.alpentocht.nl/files/visuals/alpentocht-beeldmerk.svg

Vragen?

  • Wat kost deelname aan de Alpentocht?
  • Is er een minimaal sponsorbedrag dat ik moet ophalen?
  • Hoe kan ik meedoen?
  • Voor welk goede doel halen de deelnemers van de Alpentocht geld op?
  • Wat gebeurt er als de Alpentocht in Val Thorens niet door kan gaan?
×
../img/beeld/site/footer2.jpg