https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/39693/DSC_9717_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.JPG

Fietstrainers gezocht

De Alpentocht is een fiets- wandel- en hardloop evenement in de Alpen. Op 4 september 2021 beklimmen we de top in Val Thorens en zetten we ons in voor het werk van CliniClowns. Ter voorbereiding op de beklimming worden er twee trainingsdagen in Nederland georganiseerd. Op deze dagen gaan we samen wat hoogtemeters en kilometers maken en ontvangen de deelnemers meer informatie over hun deelname.

Trainingsdag

De fietsers vormen tijdens de Alpentocht en de trainingen de grootste groep. In verband met het aantal deelnemers en de verschillende niveaus, hanteren we tijdens de trainingsdagen meerdere groepjes. Op die manier kan elke deelnemer het beste uit de training halen. We hebben zelf een ervaren fietser in de organisatie zitten, maar daarnaast zijn we nog op zoek naar mensen die de overige groepjes willen begeleiden. Het is voor ons van belang dat jij de groep goed bij elkaar kunt houden en ook een beetje bekend bent in de omgeving waar we trainen.

Hierbij wat meer informatie over de twee trainingsdagen:

Zaterdag 29 mei op de Posbank

We verzamelen om 9.00 uur bij Sportclub SC Doesburg en om 10.00 uur start de training. We sluiten de training rond 13.00 uur af met een welverdiende lunch.

Zaterdag 26 juni in Valkenburg

We verzamelen om 9.00 uur bij het Shimano Experience Center in Valkenburg en om 10.00 uur start de training. We sluiten de training rond 13.00 uur af met een welverdiende lunch.

Heb je interesse om een of twee trainingen te begeleiden? Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden fietsbegeleiding

https://www.alpentocht.nl/files/visuals/alpentocht-beeldmerk.svg

Vragen?

×
../img/beeld/site/footer2.jpg