https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/8590/NIK_8154_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.jpg

Maak kans op 2 golden tickets

Altijd al een Col uit de Tour de France willen beklimmen? Doe dan mee aan de Alpentocht voor CliniClowns op zaterdag 4 september 2021! Beleef 5 onvergetelijke dagen in dit prachtige Alpengebied. Ervaar de avontuurlijke route met 22 haarspeldbochten en geniet van adembenemende uitzichten.

Val Thorens 1-5 september

Bij de Alpentocht lever je met elkaar een topprestatie. Fiets, ren of wandel individueel mee, of samen met je collega’s, vrienden of familie als team. En zet je je ook nog eens in voor het mooie werk van CliniClowns. De berg met een pittig gemiddeld stijgingspercentage van 5,3% fietsend, wandelend of hardlopend trotseren? De uitdaging bepaal jezelf! Kom getraind aan de start en haal minimaal € 350 op voor CliniClowns. Wij helpen je op onze beurt bij het trainen en werven van sponsoren.

Bekijk hier de promo voor de Alpentocht 2021 in Val Thorens:


Win twee golden tickets

Onder alle definitieve inschrijvingen voor de Alpentocht 2021 verloten we twee Golden Tickets. Schrijf je dus nu in en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar. Samen de berg op is toch veel leuker?

*De winnaar maken we bekend nadat de inschrijving is gesloten. Als winnaar ontvang je het bedrag dus achteraf weer retour.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven over alles wat er rondom de Alpentocht in Val Thorens speelt? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang onze informatiebrochure.

https://www.alpentocht.nl/files/visuals/alpentocht-beeldmerk.svg

Vragen?

  • Wanneer is mijn inschrijving definitief?
  • Tot wanneer is inschrijven voor de Alpentocht 2022 mogelijk?
  • Wat kost deelname aan de Alpentocht?
×
../img/beeld/site/footer2.jpg