https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/38530/Hardlopen-voor-een-goed-doel_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.PNG

Hardlopen voor een goed doel

Ben jij sportief en wil je graag hardlopen voor een goed doel? Doe dan mee met de Alpentocht in Val Thorens en zet 1 t/m 5 september in je agenda!

Hardlopen voor CliniClowns

Trek je loopschoenen aan en ga op 4 september 2021 mee naar de top voor CliniClowns. De Alpentocht is net zo uitdagend als een marathon, maar dan wel met een prachtig uitzicht over de Franse Alpen. De route telt maar liefst 22 haarspeldbochten voordat je aankomt op 2.300 meter.

Daag jezelf of elkaar uit en doe mee! Uiteraard kun je als deelnemer ook wandelend of fietsend naar de top. Daarnaast kun je nog kiezen of je 17 km of 37km hard gaat lopen voor het goede doel. Doe individueel mee, of samen met je collega’s, vrienden of familie als team. En lever tijdens de Alpentocht met elkaar een topprestatie.

Alles goed geregeld

Martijn heeft in het verleden aan verschillende marathons meegedaan en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen kwam hij de Alpentocht tegen. In 2019 liep hij 17km hard voor het goede doel nar de top van de Col du Galibier. In 2021 is hij van plan om de top in Val Thorens te beklimmen. Martijn wist van tevoren niet dat er zoveel mensen bij de Alpentocht betrokken waren en vindt het heel bijzonder dat zo veel vrijwilligers zich hiervoor inzetten.

‘’Wat mij ook aanspreekt over de Alpentocht is de organisatie. Iedereen is ontzettend vriendelijk. Alles is goed geregeld; het eten, de hotels en de feestavonden.’’

Garantie

Gaat de Alpentocht in 2021 niet door vanwege COVID-19? Dan wordt jouw deelname én sponsorgeld verplaatst naar de volgende editie. En mocht je dit niet willen dan kun je voor 1 juni schriftelijk annuleren en krijg je je inschrijfgeld (excl. kosten kleding) van ons terug. Zo loop jij geen enkel risico!

Loop mee

Sta jij op 4 september ook klaar bij de start van de Alpentocht? Lees alles over je deelname en het programma in onze informatiebrochure en bekijk bovenstaande promo om alvast in de stemming te komen. We hebben maar een beperkt aantal startbewijzen te vergeven, dus mis het niet en schrijf je snel in.

https://www.alpentocht.nl/files/visuals/alpentocht-beeldmerk.svg

Vragen?

  • Wat kost deelname aan de Alpentocht?
  • Is er een minimaal sponsorbedrag dat ik moet ophalen?
  • Voor welk goede doel halen de deelnemers van de Alpentocht geld op?
  • Tot wanneer is inschrijven voor de Alpentocht 2022 mogelijk?
  • Wat gebeurt er als de Alpentocht in Val Thorens niet door kan gaan?
×
../img/beeld/site/footer2.jpg