https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/37716/Alpentocht-sporten-voor-een-goed-doel_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.jpg

Sporten voor het goede doel

Ben jij een sportief type en wil je je graag inzetten voor een goed doel zoals CliniClowns? Doe dan mee aan de Alpentocht in Val Torens.

Sporten voor CliniClowns

Val Thorens staat bekend om zijn uitdagende beklimmingen en spannende afdalingen. Perfect als je graag wilt sporten voor het goede doel. Als deelnemer fiets, wandel of ren je mee naar de top op 2.300 meter. En je kan zelf bepalen of je voor de 17km of voor de 37km gaat. Kies welke uitdaging het beste bij jou past. Daag jezelf of elkaar uit en doe mee!

Zet woensdag 1 tot zondag 5 september 2021 alvast in je agenda. Op zaterdag 4 september gaan we dan met z’n allen naar de top! Het wordt een avontuurlijke route met 22 haarspeldbochten en prachtige uitzichten. Fiets, ren of wandel individueel mee, of samen met je collega’s, vrienden of familie als team. Bij de Alpentocht lever je met elkaar een topprestatie. En zet je je ook nog eens in voor het mooie werk van Stichting CliniClowns.

Een groot feest

Voor veel mensen is het hoogtepunt natuurlijk de finish, zo ook voor Sabine. Zij ging in 2018 naar de top van de Mont Ventoux. ‘’Opluchting, blijdschap, het is eigenlijk gewoon een mix aan emoties.’’

‘’Het was heel mooi en prachtig weer. Maar ook de mensen die je aan de kant aanmoedigen geven extra motivatie. Ik heb gewoon van alles genoten.’’

Garantie

Wat als de Alpentocht in 2021 niet door gaat vanwege COVID-19? Dan wordt jouw deelname én sponsorgeld verplaatst naar de volgende editie in 2022. En mocht je dit niet willen dan kun je voor 1 juni schriftelijk annuleren en krijg je je inschrijfgeld (excl. kosten kleding) van ons terug. Zo loop jij geen enkel risico!

Ga jij de uitdaging aan?

Sta jij op zaterdag 4 september ook bij de start? Lees alles over je deelname en het programma in onze informatiebrochure en bekijk bovenstaande promo om alvast in de stemming te komen. Het aantal startbewijzen is beperkt, dus mis het niet en schrijf je snel in.

https://www.alpentocht.nl/files/visuals/alpentocht-beeldmerk.svg

Vragen?

  • Wat kost deelname aan de Alpentocht?
  • Hoe kan ik meedoen?
  • Is er een minimaal sponsorbedrag dat ik moet ophalen?
  • Voor welk goede doel halen de deelnemers van de Alpentocht geld op?
  • In hoeverre wordt er rekening gehouden met corona tijdens de Alpentocht?
×
../img/beeld/site/footer2.jpg