https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/37716/Alpentocht-sporten-voor-een-goed-doel_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.jpg

Sporten voor het goede doel

Ben jij een sportief type en wil je je graag inzetten voor een goed doel zoals CliniClowns? Doe dan mee aan de Alpentocht in Val Torens.

Zet woensdag 1 tot zondag 5 september 2021 alvast in je agenda. Op zaterdag 4 september gaan we dan met z’n allen naar de top! Val Thorens staat bekend om zijn uitdagende beklimmingen en spannende afdalingen. Het wordt een avontuurlijke route met 22 haarspeldbochten en prachtige uitzichten. Als deelnemer fiets, wandel of ren je mee naar de top op 2.300 meter. En je kan zelf bepalen of je voor de 17km of voor de 37km gaat. Kies wat het beste bij jou past. Perfect als je graag wilt sporten voor een goed doel.

Een groot feest

Voor veel mensen is het hoogtepunt natuurlijk de finish, zo ook voor Sabine. Zij ging in 2018 naar de top van de Mont Ventoux. ‘’Opluchting, blijdschap, het is eigenlijk gewoon een mix aan emoties.’’

‘’Het was heel mooi en prachtig weer. Maar ook de mensen die je aan de kant aanmoedigen geven extra motivatie. Ik heb gewoon van alles genoten.’’


Sporten voor CliniClowns

Bij de Alpentocht lever je met elkaar een topprestatie. Door te gaan sporten doe je niet alleen iets voor jezelf, maar zet je je ook nog eens in voor het mooie werk van CliniClowns. Omdat het goede doel geen subsidie ontvangt, heeft CliniClowns jouw steun dus hard nodig. Met de opbrengst van de Alpentocht kunnen de CliniClowns afleiding en plezier brengen aan nog meer mensen in een kwetsbare gezondheidssituatie, iets wat in deze bijzondere tijd extra hard nodig is.

Garantie

Wat als de Alpentocht in 2021 niet door gaat vanwege COVID-19? Dan wordt jouw deelname én sponsorgeld verplaatst naar de volgende editie in 2022. En mocht je dit niet willen dan kun je voor 1 juni schriftelijk annuleren en krijg je je inschrijfgeld (excl. kosten kleding) van ons terug. Zo loop jij geen enkel risico!

Ga sporten voor een goed doel

Sta jij op zaterdag 4 september ook bij de start? Lees alles over je deelname en het programma in onze informatiebrochure en bekijk bovenstaande promo om alvast in de stemming te komen. Het aantal startbewijzen is beperkt, dus mis het niet en schrijf je snel in.

https://www.alpentocht.nl/files/visuals/alpentocht-beeldmerk.svg

Vragen?

  • Wat kost deelname aan de Alpentocht?
  • Hoe kan ik meedoen?
  • Is er een minimaal sponsorbedrag dat ik moet ophalen?
  • Voor welk goede doel halen de deelnemers van de Alpentocht geld op?
  • Wat gebeurt er als de Alpentocht in Val Thorens niet door kan gaan?
×
../img/beeld/site/footer2.jpg