https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/37716/Alpentocht-sporten-voor-een-goed-doel_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.jpg

Wandelen in Val Thorens

Zin in een wandeling tot aan de hoogste toppen? Doe mee aan de Alpentocht in Val Thorens. Het wordt een unieke tocht door de bergen in de vallei van Belleville.

Wandelen in de Alpen

Deze tocht is geschikt voor iedereen die houdt van wandelen en de natuur. Op de route naar Val Thorens heb je een prachtig uitzicht over het Alpengebied. Het is een avontuurlijke route met 22 haarspeldbochten. Trek je wandelschoenen maar aan en loop op 4 september 2021 mee naar de top op 2.300 meter. Daag jezelf of elkaar uit en doe mee! Als deelnemer kun je gaan wandelen, hardlopen en fietsen naar Val Thorens. Hierbij kun je kiezen uit twee verschillende afstanden: 17 km of 37 km. Kies welke uitdaging het beste bij jou past.

Een berg op wandelen is zeker iets anders dan wandelen in ons platte Nederland, maar samen halen we de top voor CliniClowns. Doe individueel mee, of samen met je collega’s, vrienden of familie als team. En lever tijdens de Alpentocht met elkaar een topprestatie.

Een evenement met een bijzondere sfeer

Annemieke (53) en Dennis (29) liepen in 2019 voor het eerst naar de top. “Je bent al maanden aan het voorbereiden en dan is het eindelijk zover dat je het gaat doen.’’ De sfeer is bij de Alpentocht ook erg belangrijk. De combinatie van het stukje gezelligheid en het goede doel trekt de twee wandelaars heel erg aan.

‘’Het moet natuurlijk ook leuk en gezellig zijn om ergens honderd procent voor te gaan."

Garantie

Gaat de Alpentocht in 2021 niet door vanwege COVID-19? Dan wordt jouw deelname én sponsorgeld verplaatst naar de volgende editie. En mocht je dit niet willen dan kun je voor 1 juni schriftelijk annuleren en krijg je je inschrijfgeld (excl. kosten kleding) van ons terug. Zo loop jij geen enkel risico!

Loop mee

Op 4 september 2021 klinkt het startschot voor de Alpentocht in Val Thorens. Ben je er dan ook bij? Lees alles over je deelname en het programma in onze informatiebrochure en bekijk bovenstaande promo om alvast in de stemming te komen. We hebben maar een beperkt aantal startbewijzen te vergeven, dus mis het niet en schrijf je snel in.

https://www.alpentocht.nl/files/visuals/alpentocht-beeldmerk.svg

Vragen?

  • Wat kost deelname aan de Alpentocht?
  • Is er een minimaal sponsorbedrag dat ik moet ophalen?
  • Voor welk goede doel halen de deelnemers van de Alpentocht geld op?
  • In hoeverre wordt er rekening gehouden met corona tijdens de Alpentocht?
  • Hoe word ik als deelnemer van dit evenement begeleid?
×
../img/beeld/site/footer2.jpg