https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/37716/Alpentocht-sporten-voor-een-goed-doel_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.jpg

Wandelen voor een goed doel

Heb jij al een wandeldoel om naar uit te kijken? Doe mee aan de Alpentocht en wandel voor een goed doel als CliniClowns naar de top in Val Thorens.

Een wandeling om naar uit te kijken

Als je houdt van wandelen en de natuur dan is deze tocht perfect voor jou. Op de route naar Val Thorens heb je een prachtig uitzicht over het Alpengebied. Het is een avontuurlijke route met 22 haarspeldbochten. Het beloofd dus een unieke tocht te worden door de bergen in de vallei van Belleville. Trek je wandelschoenen aan en ga mee naar de top op 2.300 meter. Daag jezelf of elkaar uit en doe mee! Als deelnemer kun je gaan wandelen, maar hardlopen en fietsen mag natuurlijk ook. Hierbij kun je kiezen uit twee verschillende afstanden: 17 km of 37 km. Kies welke uitdaging het beste bij jou past.

Een berg op wandelen is zeker iets anders dan wandelen in ons platte Nederland, maar samen halen we de top voor CliniClowns. Doe individueel mee, of samen met je collega’s, vrienden of familie als team. En lever tijdens de Alpentocht met elkaar een topprestatie

Wandelen voor CliniClowns

Annemieke en Dennis gingen in 2019 voor het eerst naar de top wandelen voor het goede doel. “Je bent al maanden aan het voorbereiden en dan is het eindelijk zover dat je het gaat doen.’’ De sfeer is bij de Alpentocht ook erg belangrijk. Door de activiteiten die worden georganiseerd wordt de groep nog hechter ‘’Het moet natuurlijk ook leuk en gezellig zijn om ergens honderd procent voor te gaan. Het sterkste punt van dit evenement is volgens Dennis: het samen doen. Je traint samen, je eet samen, je hebt een feestavond samen.

‘’Je gaat de tocht echt samen maken. En dat maakt het sterk.’’

Garantie

Wat als de Alpentocht in 2021 niet door kan gaan vanwege COVID-19? Dan wordt jouw deelname én sponsorgeld verplaatst naar de volgende editie. Mocht je dit niet willen dan kun je voor 1 juni schriftelijk annuleren en krijg je je inschrijfgeld (excl. kosten kleding) van ons terug. Zo loop jij geen enkel risico!

Loop mee

De Alpentocht vindt plaats van woensdag 1 tot zondag 5 september. Ga je op 4 september mee wandelen voor het goede doel? Lees alles over je deelname en het programma in onze informatiebrochure en bekijk vooral ook bovenstaande promo om alvast in de stemming te komen. We hebben maar een beperkt aantal startbewijzen te vergeven, dus mis het niet en schrijf je snel in.

https://www.alpentocht.nl/files/visuals/alpentocht-beeldmerk.svg

Vragen?

  • Wat kost deelname aan de Alpentocht?
  • Is er een minimaal sponsorbedrag dat ik moet ophalen?
  • Voor welk goede doel halen de deelnemers van de Alpentocht geld op?
  • Wanneer is mijn inschrijving voor de Alpentocht NL Editie definitief?
  • Wat gebeurt er als de Alpentocht in Val Thorens niet door kan gaan?
×
../img/beeld/site/footer2.jpg