https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/45767/WhatsApp-Image-2021-08-31-at-11.54.56-1_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.jpeg

MET FAMILIE, VRIENDEN OF COLLEGA'S

Als er een beklimming is die je echt eens gedaan moet hebben, dan is het de Stelvio in de Italiaanse Alpen. Van Prato naar de top op 2758 meter liggen er maar liefst 48 haarspeldbochten op je te wachten. Daag elkaar uit! Doe samen met je familie, vrienden, collega's of relaties collega’s mee aan de Alpentocht. Door samen te trainen, fondsen te werven en deze uitdaging aan te gaan, creëren jullie met elkaar een onvergetelijke herinnering. Fiets, ren of wandel samen naar de top. Lees hieronder meer over inschrijven als team.

Meedoen als team

Ga samen de uitdaging aan en doe mee aan de Alpentocht 2022 in de Italiaanse Alpen. Bepaal binnen je team wie de teamcaptain is. De teamcaptain schrijft zichzelf als eerste in. Hierna kan hij of zij kiezen voor ‘deelname als team’ en een teamnaam opgeven. Vervolgens kan de teamcaptain alle andere teamleden uitnodigen.

Alle teamleden ontvangen een e-mail met de uitnodiging om als team mee te doen aan de Alpentocht. Dat kan als deelnemer, maar ook als supporter. Jullie hebben tot 1 juni 2022 de tijd om het team compleet te maken.

De teamcaptain maakt ook een keuze over de betaling van het inschrijfgeld. De kosten voor deelname kunnen individueel of samen via één verzamelfactuur worden betaald.

Let op: Zodra het inschrijfgeld is voldaan, is je inschrijving definitief en kun je via je sponsorpagina donaties ophalen.

https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/45420/WhatsApp-Image-2021-08-31-at-11.54.42_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.jpeg

Zo werkt het

Stap 1

https://www.alpentocht.nl/files/icons/user-stamp.svg

Schrijf je in

Stap 2

https://www.alpentocht.nl/files/icons/team-stamp.svg

Teamdeelname kiezen

Stap 3

https://www.alpentocht.nl/files/icons/check-icon-cc.png

Teamleden uitnodigen

Meedoen als bedrijf

Team Ventilair

Laat de wereld zien dat jouw bedrijf actief, gezond, en maatschappelijk bewust is én met elkaar een geweldig team vormt! Door samen de uitdaging aan te gaan worden collega’s pas een echt team. Door samen te trainen, bouw je een unieke band met elkaar op. Juist in deze gekke tijd.

https://www.alpentocht.nl/files/visuals/alpentocht-beeldmerk.svg

VRAGEN?

  • Kan je ook als team inschrijven?
  • Moeten alle teamleden dezelfde discipline kiezen?
  • Wanneer is mijn inschrijving definitief?
  • Welke afstand is het naar de top van de Stelvio
  • Kan ik de kosten van teamdeelname in een keer betalen?
  • Hoe word ik ingedeeld in de accommodatie?
×
../img/beeld/site/footer2.jpg