https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/39694/DSC_1576_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.jpg

Trainingsdagen

Een goede voorbereiding is het halve werk! Wil jij graag samen met ons en andere deelnemers trainen in aanloop naar de Alpentocht? Meld je dan alvast aan en zet de data in je agenda. Het definitieve programma van de dag ontvang je van ons op een later moment per mail. De training is geschikt voor wandelaars, hardlopers en fietsers.

Zaterdag 28 mei in Valkenburg

We verzamelen bij het Shimano Experience Center in Valkenburg. Na een korte introductie gaan we meteen aan de slag met trainen. Hierbij wordt je begeleid door ervaren trainers van de NTFU. Na de training staat er een welverdiende lunch voor je klaar en ontvang je nog wat meer informatie over de Alpentocht en kun je bij ons terecht met al je vragen.

Trainingsdag wandelaar
Trainingsdag Seth
Trainingsdag groepsfoto
Trainingsdag fietsers

Zaterdag 25 juni op de Posbank

We verzamelen bij Sportpark Doesburg. Na een korte introductie gaan we meteen aan de slag met trainen. Hierbij wordt je begeleid door ervaren trainers van de NTFU. Na de training staat er een welverdiende lunch voor je klaar en ontvang je nog wat meer informatie over de Alpentocht en kun je bij ons terecht met al je vragen.

Meld je via onderstaand formulier aan voor de trainingsdagen. Wil je meteen meerdere mensen aanmelden? Zet hun namen en disciplines in het tekst veld.

×
../img/beeld/site/footer2.jpg