https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/49185/cliniclowns-alpentocht-zaterdag-180_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.jpg

Maak je klaar voor de Alpentocht

Een goede voorbereiding is belangrijk voor deze uitdagende klim naar de top van de Stelvio. Om je op weg te helpen, hebben we een aantal trainingsroutes in Nederland voor je op een rij gezet. Zo verschijn je topfit aan de start in Italië!

Routes rondom de Posbank

Voor de hardlopers

Als hardloper kun je de Zevenheuvelenroute Veluwezoom pakken om te trainen. Dit is een hardlooproute van 7,5 km. Er is ook een route van 15km door de natuur van Nationaal Park Veluwezoom. Je kan de routes ook combineren en achter elkaar lopen. Hierdoor krijg je een mooie route van ongeveer 22 km. De Zevenheuvelenroutes zijn tot stand gekomen dankzij een bijdrage van de deelnemers aan de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Een route voor en door lopers, dus!

Bekijk hier de route.

Voor de wandelaars

Geniet van een wandeling over de toppen en dalen van de beroemde heideheuvels bij de Posbank. Perfect om je voor te bereiden op de Alpentocht in september. De meeste routes beginnen bij het Bezoekerscentrum Veluwezoom.

Deel je routes

Heb je zelf nog een aantal leuke routes die je graag zou willen delen met andere deelnemers? Stuur deze dan naar info@alpentocht.nl

×
../img/beeld/site/footer2.jpg