https://www.alpentocht.nl/files/imager/visuals/67133/header_alpentocht_fietsen_top_roselend_68bf0fd45957a3042c72313b6940a7e1.jpg

Fiets met ons mee naar de top van de Cormet de Roselend!

13.581

Clownsbezoeken mogelijk gemaakt

Doneer 23,10 en maak één bezoek mogelijk

Doneer
25.000

Fietsend naar de top van de Cormet de Roselend word je uitgedaagd door een pittige, maar adembenemende route. Ontdek meer over de uitdaging die jou te wachten staat als deelnemer van de Alpentocht.

De Cormet de Roselend is een mooie een steile klim in de Franse Alpen. Het is de bekendste klim van de Beaufortain, met alles wat de Alpen mooi maakt; haarspeldbochten, prachtig uitzicht en groene weide. Je beklimt de Cormet de Roselend vanuit het dorp Bourg-Saint-Maurice. De eerste kilometers zijn rustig en passeer je verschillende dorpjes. Van Bourg-Saint-Maurice naar de top liggen er 1200 hoogtemeters op je te wachten en overwin je een gemiddelde stijging van 6,1 procent. De uitdagende beklimming van de Cormet de Roseland is 20 kilometer lang. Tijdens de route geniet je tussen het zweten door continu van een práchtig uitzicht over het Alpengebied. Een beklimming die je echt eens gedaan moet hebben!

"Wat ik mooi vind aan deze uitdaging, is dat je eigenlijk over je mentale grenzen heengaat. Het geeft je dan een geweldige kick als je over de finish komt!" - Bradley, fietser (35)

De ultieme beloning

Uiteraard hoef je de beklimming niet in een keer te doen en kun je onderweg altijd even bij onze rustpunten op adem komen. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat je weer met nieuwe energie verder kan. Op de top van de Cormet de Roselend wacht de beloning. Hier staan je supporters, de vrijwilligers en andere deelnemers op je te wachten en word je met een welverdiend applaus binnengehaald. Bij de finish komen je emoties los. Een bijzonder moment!

body_alpentocht_fiets_top_roselend
Samen met je vrienden, familie of collega's bereik je de finish van de Alpentocht 2023: een onvergetelijk moment!

Wat kun je nog meer verwachten?

  • Een exclusief Alpentocht fietstenue van Bioracer
  • 4 overnachtingen in een appartement of hotel vanaf woensdag 6 tot zondag 10 september 2023 incl. ontbijt
  • 3 verzorgde avondmaaltijden in het Alpentochthuis. Donderdag een Indische rijstafel, vrijdag en pasta-avond en zaterdag sluiten we af met een heerlijke BBQ (we kunnen rekening houden met jouw dieetwensen).
  • Motor- en medische begeleiding tijdens het event.
  • Dagelijks vrijblijvend avondprogramma met dj en band.

Team2022
Header_Meedoen_als_team2023
AEL9306
IMG 4008
AEL8943
Cliniclowns alpentocht zaterdag 198
Team top
“Heb je sportieve ambities en wil je CliniClowns helpen, dan moet je het zeker doen. Honderd procent!” – Casper, fervent fietser

Schrijf je nu in!

Op 9 september 2023 klinkt het startschot voor de Alpentocht. We hebben maar een beperkt aantal startbewijzen te vergeven, dus mis het niet en schrijf je snel in. Individueel of als team. En beleef samen met ons een onvergetelijke ervaring!

×