Homepage meedoen individu 2023

Loop met ons mee naar de top van de Cormet de Roselend!

Wandelend of hardlopend naar de top van de Cormet de Roselend word je uitgedaagd door een pittige, maar adembenemende route. Ontdek meer over de uitdaging die jou te wachten staat als deelnemer van de Alpentocht

De Cormet de Roselend is een mooie een steile klim in de Franse Alpen. Het is de bekendste klim van de Beaufortain, met alles wat de Alpen mooi maakt, haarspeldbochten, prachtig uitzicht en groene weide. Ook voor wandelaars en hardlopers een fantastische uitdaging. Je beklimt de Cormet de Roselend vanuit het dorp Bourg-Saint-Maurice. De eerste kilometers zijn rustig en passeer je verschillende dorpjes. Halverwege de route kom je een serie haarspeldbochten tegen waarbij de weg steiler wordt, totdat je uiteindelijk na 20 kilometer bijna 1200 hoogtemeters hebt gemaakt. Op de route geniet je tussen het zweten door continu van een práchtig uitzicht over het Alpengebied.

De ultieme beloning

Uiteraard hoef je de beklimming niet in een keer te doen en kun je onderweg altijd even bij onze rustpunten op adem komen. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat je weer met nieuwe energie omhoog kunt gaan. Op de top van de Cormet de Roselend wacht de beloning. Hier staan je supporters, de vrijwilligers en andere deelnemers op je te wachten en word je met een welverdiend applaus binnengehaald. De finish is een moment waarop je emoties loskomen. Een onvergetelijke ervaring!

“Het is echt een feestje om samen mee te maken!” - Anke (wandelaar)
body_alpentocht_lopen_roselend_finish
Samen met je vriendinnen, collega's of familie bereik je de finish van de Alpentocht 2023: een onvergetelijk moment!

Wat wordt er voor je geregeld?

  • Een exclusief Alpentocht looptenue van Bioracer
  • 4 overnachtingen in een appartement of hotel vanaf woensdag 6 tot zondag 10 september 2023 incl. ontbijt
  • 3 verzorgde avondmaaltijden in het Alpentochthuis. Donderdag een Indische rijstafel, vrijdag en pasta-avond en zaterdag sluiten we af met een heerlijke BBQ (we kunnen rekening houden met jouw dieetwensen).
  • Motor- en medische begeleiding tijdens het event.
  • Dagelijks vrijblijvend avondprogramma met dj en band.
AEL0995
Team2022
IMG 4008
AEL9306
AEL1202
AEL8943
Cliniclowns alpentocht zaterdag 1136
“Wat mij aanspreekt over de Alpentocht is de organisatie. Iedereen is ontzettend vriendelijk. Alles is goed geregeld: het eten, de hotels en de feestavonden!” – Martijn, hardloper 2019 en 2021

Schrijf je nu in!

Op 9 september 2023 klinkt het startschot voor de Alpentocht. We hebben maar een beperkt aantal startbewijzen te vergeven, dus mis het niet en schrijf je snel in. Individueel of als team. En beleef samen met ons een onvergetelijke ervaring!

×