Alpentocht Cormetde Roselend 12 min

Zo haal je geld op voor CliniClowns

https://www.alpentocht.nl/files/visuals/_1200x800_crop_center-center_85_none/NIK_8440.jpg

Werven van sponsoren

https://www.alpentocht.nl/files/visuals/_1200x800_crop_center-center_85_none/web-Cliniclowns-Dirk-Statiegeldactie-10.jpg

Sponsoracties

https://www.alpentocht.nl/files/visuals/_1200x800_crop_center-center_85_none/web-CARECLOWNS06.jpg

Voorbeeldteksten voor werving

Natuurlijk gaan we met z’n allen voor een zo hoog mogelijke sponsoropbrengst voor CliniClowns! Wij helpen je graag op weg met een aantal eenvoudige sponsortips om jouw actie voor CliniClowns zo succesvol mogelijk te laten zijn.

  1. Stel jezelf een sponsordoel en stel een streefbedrag in. Een doel helpt je om ergens naartoe te werken.
  2. #Durftevragen. Zet je netwerk in en vraag overal rond. Soms komt het uit de meest onverwachte hoeken.
  3. Vertel iedereen dat je meedoet via WhatsApp, Facebook of Twitter. Je zult je verbazen hoeveel mensen je steunen als je iets deelt. Inspiratie nodig? Bekijk hier een voorbeeldbericht. Hoe persoonlijker je het maakt, hoe krachtiger!
  4. Maak je sponsoroproep extra krachtig door een afbeelding van het werk van CliniClowns toe te voegen. Bekijk hier de beelden waaruit je kan kiezen.
  5. Stuur een herinnering via Whatsapp of e-mail, zodat mensen niet vergeten om te doneren. Voeg hieraan ook de link naar je sponsorpagina toe, dan kunnen ze direct doorklikken en doneren.
  6. Bedank je sponsoren. Stuur ze een persoonlijk berichtje of bedank ze publiekelijk, bijvoorbeeld via Facebook. Ook hier kan je een foto van het werk van CliniClowns toevoegen, bekijk hier de mogelijkheden.
  7. Mocht je filmpjes van de Alpentocht/CliniClowns willen delen, ga dan naar onze YouTube-kanalen en kopieer de URL’s van de filmpjes en gebruik deze in jouw berichten. Bekijk hier het YouTube-kanaal van de Alpentocht en klik hier voor het CliniClowns-YouTube-kanaal.

Maak een QR voor je sponsorpagina

Door je sponsorlink-URL in deze QR generator te plakken, krijg je een persoonlijke QR-code die gelinkt is aan jouw sponsorpagina.

https://www.alpentocht.nl/files/visuals/alpentocht-beeldmerk.svg

VRAGEN?

×