Overzicht Sponsoren

Voor Alpentocht 2018 hebben zich tot nu toe onderstaande sponsoren aangemeld. Wil jij hier ook staan met jouw bedrijfslogo? Dat kan als je Alpentocht sponsort! Neem gerust contact met ons op.
 

Sportvoedingwebshop

Sinds vele jaren vinden dagelijks vele onlineshoppers hun sportvoeding en sportvoedingsadviezen bij SportvoedingWebshop.com. De redenen? Het meest uitgebreide assortiment van Nederland en België, de laagste prijzen, de kwaliteit van onze producten, ons hoge serviceniveau en vooral onze enórme kennis die we in huis hebben.
 
 

Hertz

Hertz steunt Alpentocht met diverse auto's en busjes. Bekijk de website voor aanbiedingen
 
 

Orange Climate

OC Verhulst Albert Einsteinweg 10 5151 DL Drunen - Nederland Telefoon: +31(0) 416 67 22 08 E-mail: m.pardoel@oc-verhulst.nl
 
 

Design Crew

Branding, Art Direction, Packaging Interactive Media, Motion Graphics...etc
 
 

Installatie Totaal

Installatie Totaal is het magazine voor installerende bedrijven en adviseurs.
 
 

Technisch Handelsbureau Rensa BV

Technisch Handelsbureau Rensa BV behoort tot de Rensa Groep die actief is in Nederland, Duitsland en Roemenië. Bedrijven uit de Rensa Groep leveren installatiematerialen aan professionele afnemers. De Rensa Groep bestaat uit onderstaande gespecialiseerde technische groothandels.
 
 

Remeha

Remeha al 80 jaar innovatief Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. CV-ketels en comfort systemen, thermostaten en (zonne)boilers. Met ruim 400 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee wij in Nederland én in Europa zijn uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant. 'Best Managed Companies' Remeha behoort ook dit jaar tot een van de best geleide bedrijven binnen de categorie grootbedrijf van Nederland. Deze kwalificatie is onderdeel van het programma ‘Best Managed Companies’ dat Deloitte en ING samen met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society organiseert. Remeha scoort wederom hoog op het thema ‘Innoverend ondernemen’. Bovendien prijst men Remeha vanwege de vooruitstrevende klantgerichte strategie.
 
 

Spirotech

Ons profiel Dé specialist Spirotech is dé specialist op het gebied van vloeistofconditionering voor gesloten systemen. We hechten veel waarde aan kwaliteit, innovatie en service. Want dankzij die waarden zijn we groot geworden. U bent bij Spirotech aan het juiste adres voor topproducten en adviezen op maat. Onze totaaloplossingen beperken zich niet tot de productie van appendages en toevoegingen. Spirotech biedt namelijk ook kennis en informatie. Of het nu gaat om een eengezinswoning, een groot utiliteitsproject of een industrieel proces, Spirotech helpt u de performance aanzienlijk te verbeteren. Wereldwijd actief Onze hoofdvestiging en productiefaciliteiten bevinden zich in Helmond (NL). Wij beschikken over eigen verkoopvestigingen in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België, India en China. De Noord-Amerikaanse en Canadese markten worden bediend door de zusteronderneming Spirotherm, Inc. in Chicago. Daarnaast wordt Spirotech vertegenwoordigd door een uitgebreid netwerk van geselecteerde importeurs in meer dan 65 landen.
 
 

Technische Unie

Sinds ons ontstaan in 1880 zijn we uitgegroeid tot één van de grootste technische groothandels in Nederland. We zijn echter meer dan alleen een groothandel. Van orderverwerving tot nazorg ondersteunen de Technische Unie medewerkers onze klanten met raad en daad.
 
 

Ubbink

Ubbink is een onderneming die werkt aan oplossingen voor energie-efficiëncy en een goed binnenklimaat voor gebouwen.
 
 

Vaillant

Vaillant, onderdeel van de Vaillant Group, is een toonaangevend concern binnen de verwarmingstechnologie in Europa.
 
 

Vasco

Vaessen Industries De industriële carrière van ondernemer Jos Vaessen start in 1975, met de oprichting van VASCO. VASCO bleek een schot in de roos. Sterker nog, het werd een toonaangevend bedrijf binnen Europa op vlak van hoogwaardige decoratieve radiatoren. Dat was het Amerikaanse Masco, een belangrijke wereldspeler in de bouwsector, niet ontgaan. De multinational nam VASCO over in 1998. Zelf wist Jos Vaessen Kreon en E-MAX toe te voegen aan zijn portfolio, waartoe ook al Limeparts behoorde. In 2008 krijgt dit verhaal een onverwachte wending: Jos Vaessen neemt the The Heating Company over van Masco. The Heating Company omvat diverse merken, waaronder ook VASCO. Zo komt VASCO opnieuw onder de vleugels van Jos Vaessen terecht. Na tien jaar zijn VASCO radiatoren weer 100% Belgisch topdesign! Waarom niet alle industriële activiteiten en aandelen verenigen en profiteren van de synergiën die zo ontstaan? Met dat doel werd niet veel later Vaessen Industries opgericht. De groep focust zich op de bouwsector en wil toegevoegde waarde bieden op vlak van design, energiezuinigheid en hergebruik van grondstoffen. Het hoofdkantoor van Vaessen Industries ligt in Dilsen-Stokkem (België) maar de ambitie reikt duidelijk verder. De groep telt inmiddels 8 productie-units en is actief in 4 landen (België, Nederland, Polen en Turkije). In feite zelfs in 14 landen, via 35 dochterondernemingen.
 

Direct naar

Voorinschrijving 2019 Doneer nu Veelgestelde vragen
ANBI

Verbeelding doet wonderen

Top 10 deelnemers

1
Jan Weterings
€ 4.340,00
2
Dirk van Oord
€ 4.166,00
3
Peter van Helvoort
€ 4.166,00
4
Jos Zandee
€ 3.120,00
5
John Vork
€ 3.084,00
6
Jochem Langenhuijzen
€ 2.724,50
7
Henk van Liempd
€ 2.656,40
8
Arjan van Schilt
€ 2.381,65
9
Max Hennink
€ 2.257,50
10
Sabine Heesters
€ 2.203,79
Top 50 deelnemers >>

Donatiestand

130.172,82
€ 250.000
 
Overzicht donaties >>

Onze sponsors