Meehelpen als vrijwilliger

Meehelpen als vrijwilliger
Alpentocht 2018 was weer een groot succes! Dit hadden we nooit kunnen bereiken zonder de inzet van een gedreven vrijwilligersteam. In 2019 gaat Alpentocht naar de top van de Col du Galibier en ook deze keer hebben we weer een enthousiast vrijwilligersteam nodig.Welke taken heb je als vrijwilliger:
  • Bemannen incheckbalie/informatiebalie 
  • Bemannen en inrichten van de start-, finish- en rustpunten 
  • EHBO - Communicatie (social media) 
  • Opbouwen/afbreken/inrichten ruimtes
  • Verkeersregelaars
  • Vervoerders (rijbewijs B en C) 
  • Motards 
  • Bedienen bar 

"Alpentocht voelt als familie"
In 2018 hebben Leendert en Frank meegeholpen als vrijwilligers tijdens het evenement. Benieuwd hoe zij het meehelpen hebben ervaren? Lees dan hier hun verhaal. 

Wat regelen wij voor je?
In de periode van 4 t/m 8 september verblijf je in een appartement in het mooie dorp Valloire, de periode is afhankelijk van je taak en beschikbaarheid. Een appartement bestaat uit meerdere slaapkamers die worden verdeeld, waarbij voorkeur kan worden aangegeven onder voorbehoud van beschikbaarheid en indeling. Daarnaast wordt er ook lunch en avondeten aangeboden. Hierbij wordt er wel rekening gehouden met het aantal dagen dat je meehelpt. Tijdens de beklimming op 7 september zullen er voor alle vrijwilligers lunchpakketten worden geregeld inclusief een heerlijke BBQ.

Wat regel jij?
Als vrijwilliger moet je beschikbaar kunnen zijn in de periode 4 t/m 8 september, afhankelijk van sommige taken worden vrijwilligers eerder ingezet. Iedereen is verantwoordelijk voor eigen vervoer. Er gaan wel een paar auto’s vanuit Amersfoort richting Frankrijk, waarbij we altijd mensen met elkaar in contact kunnen brengen om er samen heen te reizen. Ook is iedereen verplicht om reisverzekering af te sluiten. Als vrijwilliger krijg je minimaal 1 polo T-shirt, afhankelijk van je taken tijdens Alpentocht kan het meer zijn.

NB: Het vrijwilligersteam voor de editie in 2019 zit helaas al vol. We willen iedereen bedanken voor de enthousiaste aanmeldingen en we zijn super blij dat zo veel mensen bereid zijn om te helpen!

Wil je meehelpen als vrijwilliger meld je dan nu aan via
vrijwilligers@cliniclowns.nl .

Bij elke aanmelding wordt er een intakeformulier gestuurd, waarbij je kan aangeven op welke dagen je beschikbaar bent en wat je voorkeuren zijn voor werkzaamheden, zodat wij jou kunnen indelen bij wat het beste bij je past.

Direct naar

Voorinschrijving '20 Doneer nu Veelgestelde vragen
ANBI
Deelnemersreglement

Deelnemersreglement

Lees hier het reglement voor de deelnemers en supporters van Alpentocht.

Alpentocht Aftermovie 2018

Top 10 deelnemers

1
Martijn Moen
€ 10.145,00
2
Matthieu Verlinde
€ 7.627,72
3
Ben Barendse
€ 7.622,72
4
Cees van Niel
€ 7.353,00
5
Carlo Solleveld
€ 5.009,90
6
Kris Geusebroek
€ 2.919,02
7
John Vork
€ 2.889,59
8
Walter Stougie
€ 2.223,80
9
Ton Eijkelenboom
€ 2.214,90
10
Max Hennink
€ 2.211,40
Top 50 deelnemers >>

Donatiestand

233.453,71
€ 350.000
 
Overzicht donaties >>

Onze sponsors