Microsoft Teams image 17

Meedoen als team

Wil jij met je vrienden, familie of collega's een onvergetelijke ervaring beleven? Door samen te trainen, sponsors te werven en mee te doen aan de Alpentocht, creëren jullie met elkaar mooie herinneringen. Fiets, ren of wandel samen naar de top van de Col du Galibier voor CliniClowns. Jullie kiezen zelf of je voor de 17 of de 35km gaat.

Meedoen aan de Alpentocht als team is eenvoudig. Bepaal binnen je team wie de teamcaptain wordt. De teamcaptain schrijft zich eerst zelf in. Hierna kan de teamcaptain voor deelname als team kiezen en een teamnaam opgeven. Vervolgens nodigt hij of zij alle teamleden uit.

De teamleden ontvangen allemaal een uitnodiging per e-mail om samen met het team mee te doen aan de Alpentocht. Dat kan als deelnemer, maar ook als supporter. Tot 24 juni 2024 heb je de tijd om het team compleet te maken.

De teamcaptain kiest ook hoe het inschrijfgeld voldaan wordt: de kosten voor deelname kunnen individueel of per factuur voor het hele team worden betaald.

Let op: zodra het inschrijfgeld is voldaan, is je inschrijving definitief en kun je via je sponsorpagina donaties ophalen (kies je voor factuur, dan ontvang je deze na 1 juni en is je inschrijving al definitief op het moment van aanvragen).

Alpentocht 6 min

Zo werkt het

Stap 1

https://www.alpentocht.nl/files/icons/user-stamp.svg

Schrijf je in

Stap 2

https://www.alpentocht.nl/files/icons/team-stamp.svg

Teamdeelname kiezen

Stap 3

https://www.alpentocht.nl/files/icons/check-icon-cc.png

Teamleden uitnodigen

Meedoen als bedrijf

Laat de wereld zien dat jouw bedrijf actief, gezond en maatschappelijk bewust is en met elkaar een geweldig team vormt. Door samen de uitdaging aan te gaan worden collega’s pas een écht team. Door als team te trainen, sponsors te werven voor CliniClowns en natuurlijk de berg te beklimmen, bouw je een unieke band met elkaar op.

En dit geldt niet alleen voor jou en je teamgenoten. Door gezamenlijke sponsoracties te bedenken en andere collega's als supporters mee te vragen, raakt het hele bedrijf betrokken!

Dit krijg je

Meedoen kost €425,-*

MEEDOEN KOST €425,-*
https://www.alpentocht.nl/files/logos/kleding.svg

Een exclusief Alpentocht loop- of wielertenue

https://www.alpentocht.nl/files/logos/overnachting.svg

4 overnachtingen in Valloire (4-8 sept)

https://www.alpentocht.nl/files/icons/_320x320_crop_center-center_85_none/CC_iconen_RGB_Motor-en-medische-begeleiding.png

Motor- en medische begeleiding tijdens het event

https://www.alpentocht.nl/files/logos/eten.svg

Diner op donderdagavond, een pasta-avond op vrijdag en BBQ op zaterdag

https://www.alpentocht.nl/files/icons/dj.svg

Dagelijks vrijblijvend avondprogramma

https://www.alpentocht.nl/files/icons/_320x320_crop_center-center_85_none/20220802-CC-Alpentocht-Beoordeling-v02-RGB.png

Een evenement dat door deelnemers is beoordeeld met een 8,5

*Meedoen kost €425,-. We verwachten dat iedere deelnemer een minimaal sponsorbedrag van €400,- ophaalt voor CliniClowns. De reiskosten en overige kosten zijn voor eigen rekening.
De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

https://www.alpentocht.nl/files/visuals/alpentocht-beeldmerk.svg

VRAGEN?

  • Wanneer is mijn inschrijving definitief?
  • Kan ik de kosten van teamdeelname in een keer betalen?
  • Hoe word ik ingedeeld in de accommodatie?
  • Zijn er kosten voor eigen rekening?
  • Is er een gezamenlijke training?
×