Cliniclowns alpentocht fietsen 2

Fietsen voor het goede doel

Het is een prachtige combinatie: met je passie voor fietsen een goed doel steunen. Elk jaar is er weer een unieke kans voor fietsliefhebbers om dit te doen. Bij de Alpentocht geniet je tijdens een fietstocht van adembenemende landschappen in de Alpen. Terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan CliniClowns een nobel doel.

Fietsen in de Alpen

De Alpen zijn zonder twijfel een van de meest uitdagende en tegelijkertijd belonende plekken om te fietsen. Het fietsen in de Alpen biedt fietsers de kans om hun grenzen te verleggen. In 2024 gaan we naar de Franse Alpen, de Col du Galibier beklimmen. Een fantastische plek voor een doorgewinterde professional, maar ook voor de beginneling met intervaltraining op de fiets.

De steile beklimmingen, de adembenemende afdalingen en het gevoel van prestatie wanneer je de top bereikt, zijn slechts enkele van de redenen waarom fietsen in de Alpen zo'n onvergetelijke ervaring is. Zo regelen wij overnachtingen, avondeten, een avondvullend programma en krijgen alle fietsende deelnemers een exclusief fietstenue. En als je dit kunt combineren met het idee dat je fietst voor een goed doel, wordt de ervaring nog waardevoller. Het geld wat je inzamelt voor CliniClowns, draagt bij aan een lach op de gezichten van zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie. Daar wil jij toch ook een steentje aan bijdragen?

Fietstochten in Frankrijk voor een goed doel

Frankrijk is al jaren een populaire bestemming voor fietstochten. Met Frankrijks gevarieerde landschappen en uitdagende bergen is het de perfecte locatie voor een fietstocht. Maar wat als je deze fietstochten kon combineren met het steunen een goed doel? Bij Alpentocht kun je fietsend, hardlopend of wandelend naar de top van een bekende berg in de Alpen, waarbij je geld inzamelt voor CliniClowns. Met de georganiseerde fietstocht van de Alpentocht in Frankrijk daag je niet alleen jezelf uit, je draagt ook nog eens bij aan een groter doel.

Geld inzamelen voor CliniClowns

Met je deelname aan de Alpentocht zet je je in om geld in te zamelen voor CliniClowns. Maar hoe kun je dit geld ophalen? Wij hebben een aantal sponsortips voor je verzameld. Je kunt bij Alpentocht gemakkelijk een sponsorpagina aanmaken die je vervolgens deelt met je vrienden, familie of op social media. Stel een streefbedrag in en probeer zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren om je te steunen.

Fietsen voor het goede doel in Frankrijk

Fietsen voor het goede doel met Alpentocht is meer dan alleen een fietstocht. Het is een beweging, een gemeenschap en een kans om echt een verschil te maken. Je bent verzekerd van een ervaring die je niet snel zal vergeten. Dus waar wacht je nog op? Stap op die fiets, daag jezelf uit en maak het verschil voor mensen die de kracht van een lach hard nodig hebben!

×