NIK 8154

Sponsors

Heb je interesse om met jouw bedrijf de Alpentocht te sponsoren? Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Wil je meer informatie of een afspraak maken, bel dan met Diane van Hesteren op 033 469 90 40.

Waarom sponsoren?

Sponsoring is een goede manier om als bedrijf de maatschappelijke betrokkenheid te verhogen. Ook kan het helpen je naamsbekendheid te verstevigen, of zelfs een specifieke (sportieve) doelgroep te benaderen.

Tweerichtingsverkeer

Wij zien sponsoring als een samenwerking tussen de Alpentocht en het bedrijfsleven. Het is tweerichtingsverkeer, waarbij je als bedrijf oprechte interesse hebt in onze doelstellingen en ons wilt helpen die te bereiken. Samen bekijken we naar de beste manier waaruit die hulp kan bestaan.

Sponsoring in geld

Door de Alpentocht te sponsoren met een gift en/of sponsoring, ondersteun je ons werk. Je maakt het mogelijk om nog meer opbrengst voor Stichting CliniClowns op te halen. Bovendien laat je daarmee zien dat jouw bedrijf maatschappelijk betrokken is.

Deze giften zijn fiscaal aftrekbaar, lees hier meer over de fiscale voordelen.

Sponsoring in natura

Steun de Alpentocht met producten die kunnen worden gesponsord in natura. Van sportvoeding tot vervoer, er is van alles nodig om een succesvol evenement in de Alpen neer te zetten. En daar kun jij bij helpen! Heb je producten die je graag zou willen doneren? Neem dan contact met ons op via bovenstaand telefoonnummer.

×