Cliniclowns alpentocht wandelen

Wandelen in de Franse Alpen

De Franse Alpen, met hun majestueuze pieken en serene valleien, zijn een paradijs voor wandelliefhebbers. Maar stel je voor dat je deze prachtige landschappen kunt verkennen terwijl je tegelijkertijd een goed doel steunt. Tijdens de Alpentocht geniet je niet alleen van het wandelen in de Alpen, maar maak je ook een verschil. Meld je dan aan voor de Alpentocht 2024.

Wandelen voor een goed doel

Alpentocht is een jaarlijks evenement waarbij je wandelend, fietsend of hardlopend een berg beklimt om geld in te zamelen voor een goed doel. Door sponsors te werven, draag je een steentje bij aan het werk van CliniClowns. CliniClowns zijn er om zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie een onbezorgd moment te geven. Wandelen in de Franse Alpen wordt zo niet alleen een mooie persoonlijke uitdaging, maar ook een kans om het verschil te maken in de levens van kwetsbare mensen. In 2024 wandelen we naar de top van de Col du Galibier in de Franse Alpen.

Wandeltochten in de Alpen

De Alpen zijn een van de meest iconische wandelbestemmingen ter wereld. Met hun uitdagende beklimmingen, adembenemende uitzichten en diverse landschappen, bieden ze een unieke wandelervaring. Of je nu een ervaren wandelaar bent of net begint, de Alpen hebben voor ieder wat wils.

Wandeltochten in de Franse Alpen variëren van eenvoudige paden tot uitdagende beklimmingen die. Alpentocht 2024 biedt een onvergetelijke wandeling, die goed te lopen is voor redelijk ervaren wandelaars. De wandeling naar Col du Galibier is 17.5 kilometer lang en overbrugt 1213 hoogtemeters, dus zorg ervoor dat je wandelschoenen alvast zijn ingelopen!

Wandelen in Frankrijk voor een goed doel

De Alpentocht in de Franse Alpen is meer dan alleen een fysieke activiteit. Het is een kans om jezelf uit te dagen, een onvergetelijke week mee te maken met je vrienden/ vriendinnen, familie of collega’s en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op het leven van zieke kinderen.

De Alpentocht biedt je een event, waarbij aan alles is gedacht. Zo regelen wij overnachtingen, avondeten, avondprogramma en krijg je een exclusief tenue. Dus waar wacht je nog op? Bind je wandelschoenen vast, pak je rugzak en ga op avontuur in de Franse Alpen, en zamel geld in voor CliniClowns!

×