LJU9662 1 1

Hardlopen voor een goed doel

Bij Alpentocht komt jouw passie voor hardlopen samen met een hartverwarmende missie. Het evenement is speciaal voor enthousiaste hardlopers zoals jij, die niet alleen hun fysieke grenzen willen verleggen, maar ook iets terug willen geven aan de maatschappij. Door mee te doen aan de Alpentocht steun je CliniClowns, een goed doel dat zich inzet om kwetsbare mensen een zorgeloos moment te geven.

Elke kilometer die je loopt, helpt om een glimlach op iemands gezicht te toveren. Lees verder om meer te weten te komen over onze evenementen, hoe je kunt deelnemen, en op welke manieren je CliniClowns kunt ondersteunen door jouw liefde voor hardlopen. Ben jij klaar om jouw steentje bij te dragen? Lace up and let's make a difference!

Hardloopevenementen in Frankrijk

Droom je ervan om te hardlopen in de bergen van Frankrijk? Alpentocht biedt je die kans. Dit evenement is niet alleen een uitdaging voor je lichaam en geest, maar ook een unieke manier om bij te dragen aan een goed doel. In 2024 kun je je passie voor hardlopen combineren met het steunen van een goed doel, waardoor elke kilometer nog waardevoller wordt.

Goed doel supporten met hardlopen

Wanneer je deelneemt aan onze hardloop evenementen, draag je direct bij aan een goed doel. Elke stap die je zet, helpt ons om fondsen te werven en bewustzijn te vergroten voor de CliniClowns. Of je nu een beginner bent of een ervaren hardloper, jouw inspanningen maken een verschil. Door mee te doen aan hardlopen voor een goed doel in 2024, word je onderdeel van een gemeenschap die zich inzet voor verandering en steun.

Doe je mee met hardlopen voor een goed doel?

Ben je klaar om je hardloopschoenen aan te trekken voor een goed doel? Bij Alpentocht moedigen we iedereen aan om deel te nemen. Je kunt individueel deelnemen, of als onderdeel van een team om elkaar te motiveren. Bovendien is er de mogelijkheid om gesponsord te worden. Een sponsor voor hardlopen zoek je in je familie of vriendenkring. Zij kunnen je vervolgens voor een gewenst bedrag sponsoren, en jij loopt de Alpentocht om dit bedrag binnen te halen voor CliniClowns!

Elk evenement dat we organiseren, biedt een unieke ervaring. Ben je benieuwd naar ervaringen van Alpentocht-deelnemers? Er zijn namelijk veel fanatieke hardlopers, fietsers en wandelaars je voorgegaan! Samen maken we hardlopen voor het goede doel tot een onvergetelijke ervaring.

Meedoen aan de Alpentocht in september 2024?

Sluit je vandaag nog aan bij de Alpentocht community en maak van hardlopen meer dan alleen een sport. Maak het tot een beweging die verandering brengt, één stap tegelijk.

Meld je nu aan voor de Alpentocht 2024 en draag bij aan een wereld waarin sport en solidariteit hand in hand gaan. Je hebt ook de mogelijkheid om te fietsen of te wandelen richting de top. Doe je mee?

×